KAI Kamagata Tim Mälzer -leipäveitsi, 23 cm

Tuotenro: C59123
  • Helppo teroittaa, pysyy hyvin terävänä
  • Terän kovuus: 57±1 HRC
  • Teroituskulma: 14°
€60.99
 
Lisää ostoskoriin
Toimitusaika:  6-10 arkipäivää
  • Qliro Checkout
  • Nopeat toimitukset
Tuotetiedot

KAI Kamagata on uusin sarja jonka saksalainen huippukokki TIM Mälzer on suunnitellut yhteistyössä KAIn veitsiammattilaisten kanssa joten veitset ovat sekoitus saksalaista ja japanilaista suunnittelua. Veitsien terävyys tulee niiden 14 asteen teroituskulmasta mutta poikkeaa muista japanilaisista veitsistä kestävyydessään, nämä veitset kestävät hieman kolhuja ja pitävät teränsä loistavasti.

Japanissa Kamagata tarkoittaa tietyntyyppistä veitsen muotoa. Perinteisellä Kamagata Usuballa on suora terä joka kaareutuu päässä; Tim Mälzer Kamagata -sarja perustuu näihin veitsiin mutta veitsillä on silti omat ominaisuutensa.

Terän materiaalina on 1.4116 teräs joka ei ruostu ja on helppo pitää terävänä. Kahvan materiaalina on POM-tekninen muovi, joka on kovaa, kestävää, hygieenista sekä helposti puhdistettava.

Ominaisuudet

  • Kahvan pituus: 10,9 cm
  • Terän pituus: 23 cm
  • Terän materiaali: 1.4116 terästä
  • Kahvan materiaali: POM-tekninen muovi

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Siksi niitä ei saa hakata tai vääntää mihinkään koviin aineksiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään, säilykepurkin kansiin tms. Vaarana on konkreettinen palojen irtoaminen terästä. Laadukkaita keittiöveitsiä ei myöskään tule koskaan pestä astianpesukoneessa, vaan mielellään heti käytön jälkeen nopea vesipesu ja kuivaus. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

4901601001914EAN:
  • Tekniset tiedo
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Muut katsoivat myös