Urheilu- ja sykekellot

Hinta
Tavaramerkki
Kampanja
Suodata
Järjestellä
Xiaomi Mi Band 5, Svart
€23.99 Ovh. €35
Osta!
Xiaomi Mi Band 4c, Svart
€13.99 Ovh. €30
Osta!
Fitbit Versa 3, Black
€179.99 Ovh. €240
Osta!
Fitbit Inspire 2, Desert Rose
€67.99 Ovh. €98
Osta!
Xplora 5 SE, Pink
€179.99
Osta!
Xplora 5 SE, Blue
€179.99
Osta!
Garmin HRM-Dual
€57.99 Ovh. €80
Osta!
Smartwatch Forever IGO JW-100, Svart
Osta!
Fitbit Inspire 2, Lunar White
€72.99 Ovh. €135
Osta!
Forever Smartwatch IGO JW-100, Rosa
Osta!
Forever SB-50 Smart bracelet, Black
Osta!
Fitbit Sense, Lunar White/Soft Gold
€229.99 Ovh. €427
Osta!
Fitbit Inspire 2, Black
€99.89 Ovh. €135
Osta!
tuotteet 32 Näyttää 140 *
Näytä lisää

Härnedan kan du välja mellan alla våra olika typer av aktivitetsarmband! Vi har stegräknare, pulsklockor och aktivitetsmätare - alltid med moderna och praktiska funktioner så att du är redo för träningspasset eller joggingturen!

Ett aktivitetsarmband är smidigt eftersom det gör att du inte behöver ta med dig så många olika enheter när du är ute och tränar, det räcker gott och väl med ditt aktivitetsarmband eller din pulsklocka!

Stegräknare som armband?

Den gamla hederliga stegräknaren har numera till stor del blivit ersatt av aktivitetsarmbandet. Detta armband är så mycket mer än bara en stegräknare, men även denna grundfunktion finns fortfarande kvar i alla våra armband. Istället för att ha en stegräknare som ständigt guppar omkring på höften när du är ute och går eller springer har du mätaren kring din handled, precis som ett vanligt armband. Skillnaden är att aktivitetsarmbanden också fungerar som klocka och mäter fler värden.

Vi har de bästa aktivitetsarmbanden

Bland våra produkter hittar du de bästa grejerna, med massor av olika funktioner och med grym kvalitet. Några exempel på funktioner som våra aktivitetsklockor har är: stegräknare, klocka, notiser, sömnövervakning, pulsmätare, och mycket annat. De flesta av våra produkter har också en tillhörande app där all information lagras, vilket gör att du lättare kan hålla koll på din utveckling över tid samt få en snyggare, och mer överblickbar, vy över dina prestationer.

Kompatibla med alla enheter

Vi har aktivitetsarmband till iPhone och Samsung aktivitetsarmband. Så om du har någon av dessa telefoner eller en annan enhet från Android så kommer våra prylar att vara kompatibla med dina! De flesta aktivitetsklockor och liknande teknik ansluts via Bluetooth - något som alla smartphones har.