Powerbanks

Hinta
Tavaramerkki
Suodata
Järjestellä
Celly PowerBank Emoji Ghost 2200 mAh
Osta!
Celly PowerBank Emoji Monkey 2200 mA
Osta!
Celly PowerBank Emoji Pig 2200 mAh
Osta!
Celly PowerBank PD 22,5W 10.000 mAh
Osta!
Celly PowerBank PD 22,5W 10.000 mAh
Osta!
Celly PowerBank PD 22,5W 20.000 mAh
Osta!
Celly PowerBank PD 22,5W 20.000 mAh
Osta!
Champion PowerBank 10000 mAh 10W Wirele
Osta!
Forever 20000 mAh powerbank TB-100L vit
Osta!
tuotteet 32 Näyttää 49 *
Näytä lisää

Det värsta som finns är när batteriprocenten börjar närma sig noll och man bara har några minuter kvar på filmen, behöver ta ett viktigt samtal eller precis skall ta det där perfekta fotot. Om du ser till att alltid ha med dig en powerbank så slipper du det besväret. Vi har ett enormt sortiment av powerbanks, med olika kapacitet och storlekar. Det finns helt enkelt något som passar alla.

Naturligtvis till riktigt bra priser. En powerbank är som sagt alltid bra att ha, och för att kunna erbjuda en modell som passar just dig har vi ett brett utbud av dessa. Exempelvis har vi powerbanks med usb-c uttag, usb-a uttag och i flertalet styrkor och utseenden.

Billiga och unika Powerbanks

Hos oss kommer du som sagt att hitta mängder med olika powerbanks. Vi har både mer unika powerbanks, som t.ex. en från NORDIQZENZ med lysande logga, eller en annan med motiv från Star Wars. För den som vill ha en mer neutral produkt finns en uppsjö av dessa också. Gemensamt för alla våra produkter är att de har riktigt bra pris. Så om du är ute efter billiga prylar har du med andra ord kommit rätt!

"Extra kraft i fickan"

Se till att alltid vara redo för utflykter och spontana äventyr med lite extra kraft i fickan!

"