OSTOEHDOT


1. TILAUS

Tilauksen yhteydessä tehdään ostosopimus, kun Teknikproffset Nordic AB (556998-9329), tästä eteenpäin nimitetty "Teknikproffset", on vahvistanut tilauksen sähköpostitse. Tilausvahvistus luodaan automaattisesti ilman manuaalista tarkistusta.

Jos et ole saanut tilausvahvistusta 24 tunnin kuluessa, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Jotta voit tehdä ostoksia Teknikproffsetissa, sinun on oltava vähintään 18-vuotias, tai sinulla on oltava huoltajan suostumus.

1.1 HINNAT
Hinnat sisältävät alv. 24%.
Ostoskorissa näkyvä tuotteiden loppusumma sisältää arvonlisäveron, toimitusmaksun, sekä mahdollisen laskutuslisän.

1.2 TILAUKSEN PERUMINEN
Niin kauan kuin tilaustasi ei ole käsitelty, voit keskeyttää sen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Muista ilmoittaa tilausnumero, sekä koko nimesi, niin lähetämme sinulle vahvistuksen onko tilauksen peruminen enää mahdollista.

HUOM! Vaikka olisit ottanut meihin yhteyttä ennen tilauksen käsittelyä, emme ehkä ehtineet lukea sähköpostiasi ennen tilauksesi lähettämistä.

Jos tilaus on jo käsitelty, voit palauttaa sen meille, kun olet vastaanottanut tuotteet. Lisätietoja löytyy kohdasta Palautus/Vaihto.

1.3 TOIMITUSMAKSU
Toimitusmaksu, sekä saatavilla olevat toimitusvaihtoehdot näkyvät kassalla.

1.4 KIRJOITUSVIRHEET
Pidätämme oikeuden kirjoitusvirheille koskien tietoja ja hinnoittelua, ja pidätämme oikeuden korjata nämä jälkeenpäin. Sivustolla näkyvät tiedot ja erittelyt ovat ohjeellisia ja valmistajalla on oikeus muuttaa näitä ilman erillistä ilmoitusta. Kaikille tiedoille on varattu oikeus kirjoitusvirheille. Valokuvat ovat suuntaa antavia. Teknikproffset pidättää oikeuden korjata mahdolliset virheet, sekä muuttaa tai päivittää tietoja milloin tahansa.

1.5 MASSATILAUKSET
Pidätämme oikeuden keskeyttää massatilaukset, tai rajoittaa ostoja maksimissaan yhteen kappaleeseen (1 kpl) asiakasta kohden.


2. MAKASIMEN


2.1 KORTTIMAKSU
Hyväksymme VISA / MasterCard. Valitse maksutapa "Korttimaksuna" kassalla. Tapahtumakustannuksia ei lisätä.
Maksun yhteydessä summa varataan tilillesi ja vähennetään vasta, kun tilauksesi on lähetetty meiltä.
Varaamme oikeuden olla käsittelemättä tilauksia, jos uskomme, että meillä on siihen syy (esim. Jos epäillään vilpillistä ostosta). Jos näin on, kortilta ei veloiteta rahaa ja tilaus poistetaan.

2.2 SUORA MAKSU TRUSTLY
Valitse maksutapa "Suoraan verkkopankissa" kassalla. Tapahtumakustannuksia ei lisätä. Sinut siirretään omaan pankkiisi, jossa suoritat maksun, ja sitten sinut lähetetään takaisin meille vastaanottamaan tilausvahvistuksen. Suoran maksun tapauksessa summa veloitetaan suoraan tililtäsi.

2.3 MAKSAMINEN
Qliro tekee verkossa ostamisen helpoksi, joustavaksi ja turvalliseksi. Voit valita sinulle sopivan maksutavan.

Maksutavaksi on valittu lasku, mutta voit tietenkin valita vapaasti jonkun muun käytettävissä olevan vaihtoehdon. Antamalla tai kysymällä tietoja kassalla hyväksyt käyttäjäehtomme ja henkilötietojesi käsittelyn.

2.4 QLIRO-LASKU
Saat laskun sähköpostiin, jota käytit tilauksen yhteydessä (jos et ole valinnut maksullista paperilaskua). Me Qlirolta lähetämme laskun, kun ostosi on matkalla luoksesi ja sinulla on siitä 14 päivän maksuaika. Yrityksillä 21.

Jos unohdat maksaa, muodostuu laskulle viivästyskuluja. Sillä lasku on eräänlainen luotto, tarvitsemme henkilötietosi ja saatamme tarkistaa luottotietosi.
Haluan lukea Qliron ehdot laskulle
OSTA

Haluan lukea Qliron ehdot laskulle

2.5 OSTA NYT, MAKSA MYÖHEMMIN
Kun on aika maksaa, saat kuukausilaskun Qlirolta siihen sähköpostiin, jota käytit tilauksen yhteydessä. Korko on 0% ja oston käsittelymaksu on 4,99 EUR.

Sillä lasku on eräänlainen luotto, tarvitsemme henkilötietosi ja saatamme tarkistaa luottotietosi. Jos unohdat maksaa, muodostuu laskulle viivästyskuluja.

Haluan lukea Osta nyt, maksa myöhemmin ehdot

2.6 MAKSA VÄHÄN KERRALLAAN
Sinulla on kaksi vaihtoehtoa: Qliro Tili, jossa voit maksaa enemmän yhtenä kuukautena ja vähemmän toisena, sekä Qliro Osamaksu, jossa maksat kiinteän summan kuukausittain. Kumman tahansa valitset, saat kuukausilaskun aina kuun puolen välin jälkeen. Kuukausilaskua maksat siihen asti, että kaikki on maksettu. Mikäli haluat maksaa kaiken kerralla pois, voit tehdä sen koska tahansa.

Meille Qlirolla on tärkeää varmistaa maksukykysi, josta johtuen teemme luotontarkistuksen ennen osamaksun hyväksymistä. Mutta tämä käy nopeasti ja saat vastauksen heti. Jos osamaksua ei hyväksytä, voit valita toisen maksutavan.

Esimerkki 1 000 EUR ostolle

Maksuehdot 6 12 24 36 Tilin*
Käsittelymaksu 4,99 EUR 4,99 EUR 4,99 EUR 4,99 EUR 0 EUR
Ilmoitusmaksu 0 EUR 0 EUR 0 EUR 0 EUR 0,01%*
Lainakorko 14,95% 14,95% 14,95% 14,95% 19,90%
Todellinen vuosikorko 18,02% 17,11% 16,60% 16,42% 27,58%**
Osamaksuerä 175 EUR 91 EUR 49 EUR 35 EUR 94 EUR
Maksettava kokonaismäärä 1 050 EUR 1 088 EUR 1 169 EUR 1 253 EUR 1 138 EUR

*Huomoithan että tilinhoitokulu perustuu 0,01% jäljellä olevasta luoton määrästä päivää kohden
**Esimerkissä olemme laskeneet, että lyhennät ostosta 12 kk ajan, mutta voit toki valita tahdin myös itse.

Jos unohdat maksaa, muodostuu laskulle viivästyskuluja.
Sillä lasku on eräänlainen luotto, tarvitsemme henkilötietosi ja saatamme tarkistaa luottotietosi.

Haluan lukea osamaksun ehdot

2.7 MAKSU KORTILLA
Kortilla maksaminen tapahtuu järjestelmässä, joka täyttää PCI-DSS-turvallisuusstandardin vaatimukset.

Kun haluat tietoa maksuistasi, ota yhteyttä Qliroon. Löydät yhteystiedot osoitteesta https://www.qliro.com/

Voit valita, haluatko maksaa koko tilauksen heti maksu- tai luottokortilla. Hyväksymme tällä hetkellä VISA- ja Mastercard-kortit. Emme veloita korttimaksua. Maksukumppanimme Qliro käsittelee luottokorttimaksut ja takaa nopean ja luotettavan maksamisen.
Lisäturvallisuutta varten käytämme 3D-Securea, joka on globaali VISAn ja Mastercardin käyttämä turvallisuusstandardi internet-maksamista varten.
Toimi näin:
1. Valitse luottokortti maksutavaksi kassalla. Sinut yhdistetään nyt Qliron turvalliselle maksupalvelimelle.
2. Valitse luottokortin tyyppi, anna kortin numero, voimassaoloaika, kortin turvakoodi (CVV) sekä
kortinhaltijan nimi.
Huomaa, että käyttäessäsi e-korttia voimassaoloajan tulee olla vähintään kaksi kuukautta.
3. Suoritamme tarkastuksen varmistaaksemme, että kortin tiedot täsmäävät ja että kate riittää ostoa varten.
4. Ostosumma varataan ensin tililtäsi.
5. Varattu summa siirretään ”liikkeelle”, kun tuotteet lähetetään varastosta. Jos tilaus jaetaan useaan toimitukseen, summa siirretään, kun viimeinen toimitus lähetetään.

2.8 SUORA PANKKIMAKSU TRUSTLY-PALVELULLA
Tee ostoksia ja maksa suoraan pankkitililtäsi.

Toimi näin:
1. Valitse Trustly maksutavaksi kassalla.
2. Valitse käyttämäsi pankki ja tunnistaudu sitten pankkitunnuksilla tai turvakoodilla turvallisen ja salatun yhteyden kautta
3. Valitse sitten, miltä tililtä haluat maksaa ja vahvista maksu.
4. Ostosumma veloitetaan suoraan annetulta tililtä ja tilausvahvistus lähetetään.

2.9 MAKSUN PALAUTUS
Kun peruutat tilauksen, jota ei ole lähetetty, palautamme sinulle yleensä 1-2 päivän kuluessa, mutta viimeistään 14 päivän kuluessa. Jos olet valinnut korttimaksun, rahaa ei normaalisti ole vähennetty eikä hyvitystä siksi suoriteta.


3. PALAUTS / REKLAMAATIO JA TAKUU


Täältä voit lukea kuinka käsittelemme palautukset, reklamaatiot ja takuuehtomme.

3.1 PERUUTUSOIKEUS
Kuluttajana (yksityishenkilönä) sinulla on 14 päivän peruutusoikeus siitä hetkestä, kun olet vastaanottanut sinulle lähettämämme tuotteen. Sinun ei tarvitse perustella palautuksen syytä, kun perut ostoksesi 14 päivän sisällä. Peruutusoikeus päättyy 14 päivän päästä siitä päivästä, jolloin sinä tai kolmas osapuoli, poislukien kuljetusyritys, on vastaanottanut tuotteet, tai mikäli kyseessä on osatoimitus, kun sinä tai kolmas osapuoli, poislukien kuljetusyritys, on vastaanottanut viimeiset tuotteet fyysisesti.

Tuotteen on oltava kokonainen. Tämä tarkoittaa, että kaikkien lisävarusteiden (kaukosäädin, käyttöohjeet, paristot jne.) on oltava mukana palautuksessa.
Teknikproffset ammattilainen pidättää oikeuden veloittaa hinnaston mistä tahansa. puuttuvat osat / lisävarusteet sen sijaan, että estettäisiin peruuttamisoikeuden käyttäminen, jos mahdollista.

Peruutusoikeus ei kata kaikkia tuotekategorioita, jos tuotteen sinetöinti on rikki. Sinetöinti tarkoittaa, että pakkauksesta ei voi avata rikkomatta sinettiä. Näitä tuotteita ei siis voi palauttaa. Esimerkkejä näistä tuotekategorioista ovat: kuulokkeet, makeiset, kosmetiikka, hierontaöljyt, lisenssiavaimilla varustetut tuotteet, ja intiimituotteet.

Teknikproffset pidättää oikeuden veloittaa itsekustannushinnan puuttuvista osista/ lisävarusteista sen sijaan, että kieltäytyisimme peruutusoikeuden käyttämisestä, mikäli mahdollista.

Normaalisti peruutusoikeuden yhteydessä maksunpalautus tapahtuu kokonaisena. Jos tuotetta on käsitelty enemmän kuin on tarpeen, vähennämme maksunpalautuksesta tuotteen arvonvähennyksen. Normaalisti vähennys sisältää omakustannushintamme puuttuvien, käytettyjen tai vaurioituneiden tuotteiden tai tuotteiden osien korvaamiseksi, mutta se voi myös olla vähennys tuotteen arvonvähennyksestä johtuen, esimerkiksi sen perusteella, miten sitä on käytetty.

Välttääksesi ongelmia, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, kun haluat käyttää peruutusoikeuttasi ennen tavaroiden lähettämistä, jos olet epävarma.

Yrityksillä ei ole peruutusoikeutta.


4. YKSITYISYYS JA TURVALLISUUS HENKILÖTIEDOT

Kun tilaat meiltä, luovutat meille henkilökohtaisia tietojasi, kuten nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi (ja henkilötunnuksesi, kun valitset maksuvaihtoehdoksi laskun). Rekisteröitymisen ja tilauksen yhteydessä hyväksyt, että tallennamme ja käytämme tietojasi liiketoiminnassamme täyttääksemme velvoitteemme sinua kohtaan. Kirjaamme myös kanssasi käyneet sähköpostikeskustelumme, jotta voimme tarjota sinulle palvelun, jota odotat meiltä.

Teknikproffset ei luovuta henkilökohtaisia tietojasi kolmansille osapuolille. Mikäli haluat tilata uutiskirjeemme, lähetämme sinulle tietoja palveluistamme ja tuotetarjouksista sähköpostitse. Voit perua uutiskirjeemme helposti klikkaamalla sähköpostin alalaidassa olevaa linkkiä. Tietosuojalain mukaan sinulla on oikeus saada tietää rekisteröimämme henkilötiedot sinusta. Mikäli tiedot ovat virheellisiä, puutteellisia tai merkityksettömiä, voit pyytää tietojen korjaamista tai poistamista.

Teknikproffset pidättää oikeuden välittää markkinointimateriaalia tekstiviestillä ja sähköpostilla ajoittain suurten kampanjoiden yhteydessä. Tilaus voidaan perua vastaavan postituksen ohjeiden mukaisesti.


5. TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ JA GDPR

Teknikproffset suojaa yksityisyyttäsi ja käsittelee henkilötietojasi kaikkien voimassa olevien lakien ja määräysten mukaisesti. Lue koko tietosuojakäytäntömme täältä.

6. EVÄSTEET

Evästeet ovat tietoja, joita lähetetään eri sivustoilta ja tallentuvat kiintolevyllesi. Näitä käytetään, jotta sivustot tunnistavat käyttäjät, kun he palaavat seuraavan kerran.

Evästeiden avulla analysoimme verkkoliikennettä tunnistaaksemme, miten palvelua käytetään. Nämä analyysit muodostavat perustan palvelun sisällön ja suunnittelun kehittämiselle.

Teknikproffset ei myy tai vaihda henkilökohtaisia tietoja käyttäjistään, ellei meillä ole suoraa suostumustasi siihen.

Käytämme keräämiämme tietoja yksinkertaisesti parantaaksemme palveluamme käyttäjillemme.

Käyttämällä verkkosivujamme hyväksyt, että tallennamme sinusta tietoja käyttäjänä.

6.1 TIETOJEN KERÄÄMINEN KOLMANSILLE OSAPUOLILLE
Kolmannen osapuolen palveluntarjoajat, mukaan lukien Google, näyttävät Teknikproffsetin mainoksia hauilla osoitteessa http://www.google.fi, sekä Internet-sivustoilla, joilla Google näyttää mainoksia. Kolmannen osapuolen palveluntarjoajat, mukaan lukien Google, käyttävät evästeitä näyttääkseen mainoksia käyttäjän aiempien vierailujen perusteella tällä sivustolla. Vierailijat voivat poistaa Googlen evästeiden käytön siirtymällä Googlen mainonnan kieltäytymiseen tämän linkin kautta: http://www.google.com/privacy/ads 


7. KIISTAT

Kiistan sattuessa Teknikproffset seuraa Euroopan komission suosituksia. Tästä linkistä http://ec.europa.eu/consumers/odr
voit lukea lisää EU:n kuluttajariitoja koskevista säännöksistä ja kiistojen sopimisesta verkossa (ODR).

8. FORCE MAJEURE, ELI PAKOTTAVA ESTE

Sodan, luonnonkatastrofin, työmarkkinataistelun, hallituksen päätöksen, alihankkijoiden toimittamatta jättämisen tai vastaavan tapahtuman jälkeen, jota emme voi kohtuudella ennakoida ja joka vaikuttaa Teknikproffsetin tekemiin sopimuksiin, mikä tarkoittaa että Teknikproffset ei voi toimia sopimuksen mukaisesti, muodostaa perustan sille, että Teknikproffset vapautuu velvoitteistaan täyttää kyseinen sopimus.