KAI Seki Magoroku Shoso -kokkiveitsi, 21 cm

Tuotenro: C59106
  • Erinomainen ja laadukas kokkiveitsi
  • Ruostumatonta 1K6 terästä
  • Saumaton rakenne terästä kahvaan
  • Terän kovuus: 58±1 HRC
  • Valmistettu Japanissa
€73.99
 
Lisää ostoskoriin
Toimitusaika:  6-10 arkipäivää
  • Qliro Checkout
  • Nopeat toimitukset
Tuotetiedot

Valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä ja loistava vaihtoehto kaikille, jotka arvostavat japanilaistyylisiä veitsiä. Erinomainen kokkiveitsi niin koti- kuin ammattikokeillekin. Monikäyttöistä veistä voit käyttää kaikkeen leikkaamiseen vihanneksista lihaan ja kalaan. Veitsen terävä terä on valmistettu erittäin kovasta 1K6 ruostumattomasta teräksestä, jossa on 0.8% hiilipitoisuus. Näin vahva teräs pysyy terävänä selvästi pidempään kuin keskivertoveitset. Satiinisen himmeäksi viimeistelty terä on hiottu kuperaan kulmaan, minkä vuoksi se sopii sekä oikea- että vasenkätisille kokeille. Ergonominen, mukava ja kaarevan muotoinen kahva.

Ominaisuudet

  • Tyylikäs ja moderni japanilainen kokkiveitsi saumattomalla rakenteella terästä kahvaan
  • Terän kovuus: 58±1 HRC
  • Terän pituus 21 cm
  • Pysyy hyvin terävänä ja helppo teroittaa

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Siksi niitä ei saa hakata tai vääntää mihinkään koviin aineksiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään, säilykepurkin kansiin tms. Vaarana on konkreettinen palojen irtoaminen terästä. Laadukkaita keittiöveitsiä ei myöskään tule koskaan pestä astianpesukoneessa, vaan mielellään heti käytön jälkeen nopea vesipesu ja kuivaus. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

4901601219876EAN:
  • Tekniset tiedo
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Muut katsoivat myös