KAI Shun Premier Tim Mälzer TDM-1742 -nakiriveitsi, 14 cm

Tuotenro: C59116
€234.99
 
Lisää ostoskoriin
Toimitusaika:  4-7 arkipäivää
  • Qliro Checkout
  • Nopeat toimitukset
Tuotetiedot

Nakiri on perinteinen japanilainen vihannesveitsi. Se ei ole muodostaan huolimatta lihakirves, joten se ei sovellu luiden leikkaamiseen. Toisin kuin tavallinen tusinapellistä prässätty kotitalousveitsi, japanilainen erikoisterävä kerrostaottu ammattilaisveitsi pysyy pidempään terävänä, ja on helpompi teroittaa.

KAI Shun Premier Tim Mälzer -sarjan veitset on valmistettu 32-kerroksisesta damaskiteräksestä. Niiden pinta on käsin taottu - japanilaisittain ”Tsuchime” – ja se yhdistää ajattoman estetiikan ja äärimmäisen terävyyden. Terissä on massiivinen sydän VG MAX terästä kovuudeltaan 61±1 HRC.

Tim Mälzer on saksalainen keittiömestari, huippukokki, tv-persoona ja kirjailija. Hän sanoo: ”Hyvä veitsi ei ainoastaan tee ruoanlaitosta helppoa, vaan myös vaikuttaa positiivisesti lopputulokseen”. Jokainen tarkasti taottu ja valmistettu damaskiteräsveitsi on suunniteltu juuri siihen tarkoitukseen, johon se on tehty. Tästä vastaavat Seki Cityn mestarisepät.

Jokainen KAI Shun -veitsi taotaan luonnollisen kauniista damaskiteräksestä 32 päällekkäiseen kerrokseen. Shun-veitsi on ainutlaatuinen käsityötaidon, teknologian ja muotoilun yhdistämä taideteos. Mestarillisten Samurai-miekkojen taonnan innoittamana, hienoimpien kokkiveitsien valmistustekniikka mahdollistaa Shun-veitsien valmistuksen myös länsimaisten terien muodossa.

Ominaisuudet:

  • Kahvan materiaali pähkinäpuuta, erityisen symmetrinen muoto varmistaa leikkuutarkkuuden sekä oikea-, että vasenkätisille keittiömestareille.
  • Kahvan pituus: 11 cm
  • Terän pituus: 14 cm
  • Terän rakenne: 32-kerroksinen taottu
  • Terän ydinmateriaali: VG MAX -terästä
  • Terän ulkokerrokset ruostumatonta terästä
  • Terän kovuus: 61±1 HRC
  • Teroituskulma: 10° - huomattavasti terävämpi kuin eurooppalaiset veitset
  • Valmistettu käsityönä Japanissa

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Siksi niitä ei saa hakata tai vääntää mihinkään koviin aineksiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään, säilykepurkin kansiin tms. Vaarana on konkreettinen palojen irtoaminen terästä. Laadukkaita keittiöveitsiä ei myöskään tule koskaan pestä astianpesukoneessa, vaan mielellään heti käytön jälkeen nopea vesipesu ja kuivaus. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

4901601329391EAN:
  • Tekniset tiedo
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Muut katsoivat myös