LOWEPRO Camera Bag GearUp Creator XXL II

Tuotenro: C38364
€360.99
 
Lisää ostoskoriin
Toimitusaika:  4-7 arkipäivää
  • Qliro Checkout
  • Nopeat toimitukset
Tuotetiedot

Högpresterande kameraryggsäck för intensiva foto- och videouppdrag utomhus. Perfekt passform för GearUP-kamerainsats L, XL och XXL. Extra lätt och tillverkad av 86 % återvunnet tyg.

  • Perfekt passform med GearUP Pro-kamerainsats L, XL och XXL
  • Extra lätt och tillverkad av 86 % återvunnet tyg
  • Funktionell bakåtkomst till urtagbar GearUp-kamerainsats
  • Har Medium/Large axelremmar och ActivLift-sele
  • Bergsklättringsspecifikt selesystem och dedikerade funktioner

Den nya Lowepro PhotoSport X 45L-ryggsäcken är byggd för professionella fotografer och videografer som behöver en överlägsen lätt, presterande väska som passar deras utrustning perfekt och som klarar extrema utomhusförhållanden. Den är perfekt utformad för att matcha dagliga och övernattande fotograferings- och videouppdrag, och har utvecklats för att klara de mest krävande professionella uppdragen i bergsklättringsmiljöer.

Eftersom X står för cross-functionality är Photosport X den bästa kameraryggsäcken för utomhusbruk i sortimentet och den har designats inte bara för att vara den bästa sportkameraryggsäcken för skidåkning utan för att täcka alla aktiviteter som utövas i bergen hela året runt. Från bergsklättring till isklättring, från övernattning via ferrata till skidturer, är den nya X-serien utrustad med massor av funktioner dedikerade för att enkelt bära isyxor, rep, klätterutrustning, skidor, en hjälm plus allt annat viktigt som du behöver för att kunna uppnå uppdraget. 

Inga kompromisser för långa sträckor med ActivLift-selesystemet med bållängdsjustering – byggt för att ge en bekväm passform och viktfördelning för optimala bergsklättringsaktiviteter. Den nya Photosport X utomhuskameraväskan är utrustad med en ny upphängd insatsanslutning som ger bättre skydd och stabilisering för GearUp-insatser - kompatibel med både GearUP-kamerainsats L, XL och XXL. Photosport X-serien levereras inte med med kamerainsats, för att lämna upp till proffsen maximal valfrihet beroende på uppdraget.

Ryggsäcken är robust konstruerad och tillverkad av 86 % återvunnet tyg med 100 % återvunnen 420D återvunnen nylon Oxford och 420D återvunnen nylon diamant Ripstop med karbonatbeläggning på botten plus 200d återvunnet polyesterfoder och ryggsäcken inkluderar All Weather AW Cover för att skydda utrustning från regn, snö och damm.

Ryggsäcken rymmer 48 L väger 1.89 kg och har yttermått 33 x 24 x 61 cm samt innermått 32 x 22 x 60 cm.

8024221727845EAN:
  • Tekniset tiedo
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Muut katsoivat myös