SATAKE Noushu Masamuke Saku Chrome Sashimi filékniv, 20,5 cm

Tuotenro: C55306
  • Erinomainen & laadukas fileerausveitsi
  • Terä: Ruostumaton teräs molybdeenilla
  • Terän kovuus 58±1 HRC
  • Kahva valmistettu kumipuusta
  • Valmistettu Japanissa
€42.99
 
Lisää ostoskoriin
Toimitusaika:  6-10 arkipäivää
  • Qliro Checkout
  • Nopeat toimitukset
Tuotetiedot
Fileerausveitsen erittäin terävä terä on täydellinen väline kalan leikkaamiseen. Terän pituus on 20,5 cm, ja sen teroituskulma on 15 astetta.

Fileerausveitsen erittäin terävä terä on täydellinen väline kalan leikkaamiseen. Terän pituus on 20,5 cm, ja sen teroituskulma on 15 astetta. Terä on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä, jossa on korkea hiilipitoisuus sekä se sisältää molybdeenia. Tämä antaa erinomaisen korroosionkestävyyden, jolloin veitsi on pitkäikäinen ja erittäin kestävä. Veitsen kahva on ovaalin muotoinen, ja se on valmistettu kumipuusta.

Ominaisuudet

  • Teräs kovuus: 58±1 HRC
  • Terän pituus 17 cm
  • Teroituskulma 10-15° - huomattavasti terävämpi kuin eurooppalaiset veitset

Japanilainen Satake Cutlery on valmistanut veitsiä jo vuodesta 1940 lähtien, ja on yksi Japanin tunnetuimmista veitsibrändeistä.

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Siksi niitä ei saa hakata tai vääntää mihinkään koviin aineksiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään, säilykepurkin kansiin tms. Vaarana on konkreettinen palojen irtoaminen terästä. Laadukkaita keittiöveitsiä ei myöskään tule koskaan pestä astianpesukoneessa, vaan mielellään heti käytön jälkeen nopea vesipesu ja kuivaus. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.



  • Erinomainen & laadukas fileerausveitsi
  • Terä: Ruostumaton teräs molybdeenilla
  • Terän kovuus 58±1 HRC
  • Kahva valmistettu kumipuusta
  • Valmistettu Japanissa
4956617807852EAN:
  • Tekniset tiedo
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Muut katsoivat myös