Päivitetty 2023 malli jossa mangoliapuukahva on vaihtunut koivuun.
SATAKEn japanilaista veitsikulttuuria edustavat sashimi- ja santokuveitsi sekä hakkuriveitsi. Koivukahvallisissa veitsissä on 15 asteen teroituskulma. Veitsisetti toimitetaan kauniissa lahjapakkauksessa, joten tämä on erinomainen lahjavaihtoehto vaikka ystävälle tai perheenjäsenelle.
SATAKE on yksi Japanin tunnetuimmista veitsibrändeistä. Se on ollut Japanin johtavia veitsimerkkejä vuodesta 1940
Ominaisuudet
- Noushu Masamune Saku Yanagiba, japanilainen sashimiveitsi
- Noushu Masamune Saku Santoku, perinteinen japanilainen yleisveitsi, veitsen pituus 30 cm, terän pituus 17 cm ja leveys 4,4 cm
- Noushu Masamune Saku Nakiri, japanilainen hakkuriveitsi, koko veitsen pituus 30 cm, terän pituus 16 cm ja leveys 4,9 cm
- Kahva valmistettu koivusta
- Terän kovuus: 58±1 HRC
- Teroituskulma 10-15°
Muista myös teroituskivi
Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Siksi niitä ei saa hakata tai vääntää mihinkään koviin aineksiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään, säilykepurkin kansiin tms. Vaarana on konkreettinen palojen irtoaminen terästä. Laadukkaita keittiöveitsiä ei myöskään tule koskaan pestä astianpesukoneessa, vaan mielellään heti käytön jälkeen nopea vesipesu ja kuivaus. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.
- Loistava lahjaidea!
- Kolme eri veistä
- Erinomainen hinta-laatusuhde
- Teräs kovuus: 58±1 HRC