Princess Bordsgrill Table Chef Pure Black Bamboo 50X25

Tuotenro: C13609
€81.99
 
Lisää ostoskoriin
Toimitusaika:  3-7 arkipäivää
  • Qliro Checkout
  • Nopeat toimitukset
Tuotetiedot

Vill du överraska dina gäster med en dukning som är lika trendig som du? Satsa på Princess Table Chef Pure Black

Med denna lyxiga baktallrik med trendiga bambudetaljer äter du med stil. Tack vare den stora bakytan kan du utsökt äta med din familj eller vänner. Den gjutna aluminiumbeläggningen ger den perfekta värmefördelningen och är reptålig. På grund av den sluttande designen fångas allt fett i fettbehållaren, vilket gör din mat ännu mer hälsosam.

Svart reptålig aluminiumbeläggning
Den speciella gjutna aluminiumbeläggningen på Pure Black värms upp snabbt och håller värmen under lång tid. Det betyder att användningen av smör eller olja inte längre är nödvändig för att baka en utsökt bit kött eller fisk. Tack vare den unika, böjda plattan leds alla juicer till fettbehållaren. På så sätt kan du njuta av en utsökt middag på ett hälsosamt sätt.

Unik form och lyxig bambubostad
The Princess Table Chef Pure Blackär en av de mest trendiga produkterna i Pure Collection by Princess. Alla apparater i Pure-kollektionen är kända för sitt speciella bambuhus. Detta hållbara och slitstarka material ser inte bara vackert ut utan ser också till att bakplattan är lätt att flytta på grund av att huset förblir svalt.

Ät middag med en grupp eller din familj
Den stora bakytan på 50 x 25 cm erbjuder tillräckligt med utrymme för en stor familj eller grupp vänner. Men om du vill ha en trevlig romantisk middag med din partner är Pure Black också mycket lämplig. Princess Table Chef Pure Black passar perfekt på ett snyggt inrett bord och kommer att göra stort intryck på dina vänner.

Extra lång kabel på 2 meter
Princess Table Chef Pure Black levereras med en inbyggd termostat med flera inställningar. I kombination med en hög effekt på maximalt 2200 watt kan du tillaga ditt kött, fisk eller grönsaker snabbt för att bevara dess smak.

Lätt att rengöra
Eftersom all köttsaft och mat fångas i fettbehållaren är Princess Pure Black lätt att rengöra. Töm plåten och lägg den i diskmaskinen tillsammans med bakplattan. För optimalt skydd kan du också rengöra den med en fuktig handduk.


Specifikationer: 
- Övre ytmaterial Aluminium
- Grillytans storlek (B x D)500 x 250 mm
- Antal personer 6 personer
- Justerbar termostat
- Svala beröringshandtag
- Halkfria fötter
- Löstagbar nätsladd
- Sladdens längd 2m
- Non-stick beläggning
- Indikeringslampa

8712836967274EAN:
  • Tekniset tiedo
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Muut katsoivat myös