MINIFINDER Zepto 4G Tracker for Vehicles OBT

Tuotenro: C38321
€205.99
 
Lisää ostoskoriin
Toimitusaika:  4-7 arkipäivää
  • Qliro Checkout
  • Nopeat toimitukset
Tuotetiedot

Effektiv spårsändare till fordon, som installeras i deras OBD-uttag.

  • Bil-tracker med smarta larm
  • Strömförsörjs från bilens batteri
  • Passar alla fordon med ODB-uttag

En GPS tracker för bil är en spårsändare särskilt framtagen för användning på bilar i syfte att ge ett komplett stöldskydd. Den bästa spårsändare från Minifinder för detta ändamål heter MiniFinder Zepto, och installeras enkelt via bilens OBD-uttag. Tillsammans med Minifinders abonnemang och tillhörande app kan denna OBD-tracker användas för en mängd ändamål.

Genom att installera en spårsändare till bilen utökar du inte bara bilens stöldskydd, utan du får även en mängd ekonomiska fördelar. Använder du bilen privat, kan du med en godkänd spårsändare få en sänkt försäkringspremie på din privata bilförsäkring. Använder du bilen i tjänsten, kan du genom att koppla GPS-trackern till vår elektroniska körjournal effektivt minska det administrativa arbetet på ett flertalet områden.

MiniFinder Zepto förser dig inte bara med ett omfattande stöldskydd. Om du ansluter spårsändaren till vårt abonnemang med tillhörande app ger den dig även möjlighet att föra elektronisk körjournal. Utöver detta ger den dig som bedriver verksamhet inom transport eller logistik kan GPS-sändaren även effektivisera företagets dagliga drift samt underlätta administrativt arbete. En stor fördel jämfört med en spårsändare utan abonnemang.

Minifinders smarta gps tracker för bilar är en av de minsta på marknaden! Dess minimala storlek gör att spårsändaren enkelt kan döljas. Eftersom enheten installeras till OBD2-uttaget och därmed placeras skyddat inne i bilen, blir den ännu svårare att upptäcka. Detta är den stora fördelen jämfört med en GPS tracker som fästs med magnet utanpå bilen eller en traditionell GPS-puck i bilen. 

MiniFinder Zepto ger dig fordonets positionering i realtid. Den registrerar även särskilda händelser längs vägen och märker ut dem direkt på kartan. Du kan lägga till flera användare till systemet och på så sätt informera dem om förändrade situationer längs vägen. All data sparas i ett år och kan enkelt tas fram i efterhand.

Genom att ansluta Zepto GPS tracker för bil till spårningssystemet GO och MiniFinder Körjournal ges tillgång till elektroniska körjournaler samt andra användarvänliga rapporter som tillhandahåller väsentlig statistik utifrån tid och område. Du kommer enkelt åt rapporterna via app eller webbgränssnitt, vilket underlättar och effektiviserar verksamheten.

Det innovativa larm- och spårningssystemet MiniFinder GO för GPS spårsändare är ett utmärkt hjälpmedel som genom flera smarta funktioner hjälper dig spåra tillgångar. MiniFinder GO är ett användarvänligt system som finns tillgängligt via mobiltelefon, dator och surfplatta. Appen kan laddas ner gratis via App Store eller Google Play.

Abonnemang krävs
Abonnemangskostnad tillkommer för GPS-positionering och full funktion.

Specifikationer
Mått: 40mm x 24mm x 31mm
Vikt: 27g
Batteri: 40 mAh (3.7V)
GSM-band: Quad Band GSM 850/900/1800/1900MHz
Strömkälla: DC 9-36V/1.5mA
Drifttemperatur: -20°C to +70°C
GPS känslighet: -162dB
Noggrannhet (position): 5m
GPS chip: UBLOX-G7020
Luftfuktighet: 15% - 85%
LED: 1 LED lampa som visar GPS och GSM status

7350090728159EAN:
  • Tekniset tiedo
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Muut katsoivat myös