Forever BMS-300 Lite Bluetooth-karaokemikrofoni, jossa on kaiutin, ruusukultaa

Tuotenro: C48657
€26.99 / €18.99
Alin hintamme 1-30 päivää ennen hinnanalennusta: €19.49
 
Lisää ostoskoriin
Toimitusaika:  2-5 arkipäivää

Kampanjatuote

Kampanja:
Kampanja päättyy:
2024-08-12, 12:00
  • Qliro Checkout
  • Nopeat toimitukset
Tuotetiedot
Karaokemikrofoni aikuisille ja lapsille!

BMS-300 Lite on lasten suosikki, mutta kun on kyse hauskanpidosta, iällä ei ole väliä. Laula suosikkikappaleitasi ystävien, perheen kanssa tai pidä konsertti peilin edessä. Foreverin mikrofoni saa juhlat käyntiin runsaalla laulamisella. Et tarvitse kalliita ammattilaislaitteita. Sisäänrakennetulla kaiuttimella varustettu BMS-300 Lite on mikrofoni ja äänentoistojärjestelmä yhdessä. Toistaa laulun yhdessä taustakappaleen kanssa.

Äänimodulaattori - laula neljällä eri versiolla Oletko kyllästynyt klassisiin sävyihin ja haluat monipuolistaa esiintymistäsi? Tai ehkä et pidä oman äänesi soundista ja haluat mieluummin virittää sitä hieman? BMS-300 Litessä käytettävissä olevista neljästä modulaattoritilasta löydät varmasti jotain itsellesi sopivaa. Vielä mielenkiintoisempia äänitehosteita saat käyttämällä mahdollisuutta säätää kaikua. Forever-mikrofonin avulla voit esitellä äänitaitojasi, vaikka sinulla ei niitä välttämättä olisikaan.

YHDISTÄ MUIHIN LAITTEISIIN
Langattomasti, Bluetoothin kautta, voit yhdistää esimerkiksi älypuhelimeen, josta voit soittaa valittua taustamusiikkia karaokea varten. BMS-300 on yhteensopiva Android- ja iOS-järjestelmien kanssa. Käytätkö mieluummin ulkoiselle muistille tallennettua soittolistaa? Mikrofonissa on oma USB-sisääntulo USB-tikulle ja SD-korttipaikka. Onko sinulla oma kaiutin, jossa on vielä enemmän tehoa? Voit liittää mikrofonin mihin tahansa kaiuttimeen AUX-kaapelilla. Vapaus on tärkeää soitettaessa.

1500 mAh:n akku takaa jopa 6 tunnin unohtumattoman nautinnon.
Tämä teksti on käännetty automaattisesti, virheitä voi esiintyä.
5900495989109EAN:
  • Tekniset tiedo
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Muut katsoivat myös