Rosa handkontroll till Xbox 360

Tuotenro: 38-5331
€19.99
€47.99
Lkm: 
Toimitusaika:  Tilapäisesti loppu
  • Ilmainen toimitus yli €100 tilauksiin
  • Nopeat toimitukset
Tuotetiedot
Handkontroll med USB-kabel som är fullt kompatibel med Xbox 360 och klarar av att göra allt som din originalkontroll kan eller kunde. Den klassiska och mycket omtycka Xbox-kontrollen med sitt sköna grepp levereras här i en ny och tappning, där majoriteten av handkontrollens hölje är ljust rosa. Dessutom kan vi glädja er med att erbjuda den till ett oslagbart pris!

Uppgradering eller ersättning? 

Det som är så bra med denna kontroll är att den kan ses som antingen en ersättare eller en uppgradering. Om din tidigare kontroll gått sönder, eller som du helt enkelt är ute efter att köpa en extra kontroll kan denna vara ett upplivande tillskott eller ersättare, men om du redan har en kontroll och helt enkelt har fått upp ögonen för denna för att den är snyggare kan den också ses som en uppgradering från nuvarande handkontroll! 

Lika bra som originalet (men snyggare)

Kontrollen har dubbla vibratorer som vibrerar när du spelar och går även att använda till bärbara och stationära datorer. Som sagt är den fullt kompatibel med Xbox:ets alla funktioner. Den enda skillnaden är alltså utseendet, och visst är denna betydligt snyggare? Dessutom kan det vara praktiskt att använda handkontroller med olika färger om man t.ex. ofta spelar med syskonen, så att man vet vems som är vems.
Utöka din Xbox-arsenal med denna mycket prisvärda produkt från oss på Teknikproffset.  
OBS: produkten är ej original. 

 

6959149023170EAN:
  • Toimitus ja rahti
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Muut katsoivat myös