Transcend Portabel SSD ESD370C USB-C 250GB (R1050/W950)

Tuotenro: C13604
€78.99
 
Lisää ostoskoriin
Toimitusaika:  3-7 arkipäivää
  • Qliro Checkout
  • Nopeat toimitukset
Tuotetiedot

Transcend ESD370C Portable SSD 250 Gb
Stilrent robust. Förvånansvärt snabb.

Häpnadsväckande snabb
Transcends ESD370C bärbara solid state-enhet har portabilitet i handflatan, en aluminiumlegering, ett elegant, marinblått silikongummihölje som är hållbart, robust och stöttåligt, ett USB 3.1 Gen 2-gränssnitt för överföringshastigheter på nästa nivå och en USB-typ -C-port, ger dig aldrig tidigare skådade hastigheter på upp till 1 050 MB/s

Överraskande överföringshastigheter
ESD370C är utrustad med USB 3.1 Gen 2-gränssnittet och stöder UASP (USB Attached SCSI Protocol), som erbjuder bländande snabba överföringshastigheter på upp till 1 050 MB/s och överträffar sina kamrater med sin oöverträffade prestanda. Innebörden? Även filer så stora som 20 GB överförs på bara 30 sekunder!

Sval vid beröring, sval runt om
Inrymd i en aluminiumlegering för bättre värmeavledning och skydd, Transcends ESD370C är snabb, men förblir sval. Inbyggd dynamisk termisk begränsningsmekanism och förbättrad värmehanteringsteknik säkerställer ytterligare att den PCIe-baserade ESD370C levererar överlägsen uthållighet och stabilitet.

Elegant anti-chock design
Transcends ESD370C kommer i ett elegant, marinblått silikongummifodral som är robust och stötdämpande och är både sportigt och elegant på samma gång. Med ett stötskyddssystem som uppfyller amerikanska militära fallteststandarder kan du vara säker på att data som lagras på enheten kommer att vara helt skyddad. ESD370C är liten och extra kompakt och passar perfekt i fickan när du tar med den på alla dina äventyr.

Bra kompatibilitet

ESD370C kan paras ihop med stationära och bärbara datorer, såväl som med mobila enheter och spelkonsoler, vilket ger ultrasnabba överföringshastigheter och extra stor kapacitetsutbyggnad för nästan alla tänkbara behov.

Notera:
1. Mobila enheter måste stödja USB OTG. Spelkonsolstillverkarer kan ange kapacitetskrav för extern lagring. Kontrollera kompatibiliteten innan köp.
2. ESD370C levereras formaterad i filsystemet exFATt. Vissa mobila enheter kräver FAT32. Om tillämpligt, formatera ESD370C till FAT32 före användning.


Typ-A- och Type-C-kablar ingår
ESD370C levereras med både en USB-C-kabel och en USB-C till USB-A-kabel.

Extremt skydd, avancerad säkerhet
Transcends lagringsenheter har ett exklusiva säkerhetsfunktioner. Med programvaran Transcend Elite kan du skydda hela din enhet och filerna inuti med lösenord, vilket uppfyller den höga standarden för informationssäkerhet.

Transcend Elite
Transcend Elite är ett avancerat programvarupaket för datahantering som är kompatibelt med macOS, Windows OS och Android. Tillgänglig som både en stationär och mobil app, det är en gratis nedladdning från Transcends officiella webbplats och från Google Play. Transcend Elite har funktioner för säkerhetskopiering och återställning, datakryptering, molnsäkerhetskopiering och disklåsningsfunktioner.


Specifikationer
Kapacitet: 250 Gb
Mått: 96,5 x 153,6 x 12,5 mm
Vikt: 87 g
USB-typ: USB-typ C till USB-typ A/USB-typ C till USB-typ C
Anslutningsgränssnitt: USB 3.1 Gen 2
Blixttyp: 3D NAND Flash
Driftstemperatur: 0°C ~ 60°C
Obs! På grund av produktens höghastighetsegenskaper kan förhöjda temperaturer uppkomma under dataöverföring. Detta påverkar inte SSD-funktionaliteten.
Driftspänning: 5V
Läshastighet (max.): upp till 1 050 MB/s
Skrivhastighet (max.): upp till 950 MB/s
Obs: Hastigheten kan variera beroende på värdmaskinvara, mjukvara, användning och lagringskapacitet.

Kompatibla spelkonsoler
Xbox Series X
Xbox Series S
Xbox One X
Xbox One S
Xbox One
Playstation 5
Playstation 4

Produktdokument

0760557850236EAN:
  • Tekniset tiedo
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Muut katsoivat myös