Fenix BC05R V2.0 -takavalo, 15 lm

Tuotenro: C36608
€29.99
 
Lisää ostoskoriin
Toimitusaika:  6-10 arkipäivää
  • Qliro Checkout
  • Nopeat toimitukset
Tuotetiedot
Huippuluokan pyörän takavalo pitkällä käyttöajalla. Fenix BC05R V2.0 -pyörän takavalo on erinomaisesti näkyvä ja monipuolinen takavalo. Jopa 200 metriin näkyvä punainen valo takaa sen, että pyöräilet tai liikut juosten tai kävellen näkyvästi. Huippunopea ja kestävä USB-C latausportti lataa takavalosi tyhjästä täyteen vain 1,5 tunnissa! Yhdellä latauksella BC05R toimii peräti 72 tuntia yhtämittaisesti! Pyörälampun suurin 400 mAh Li-Po akku antaa jopa 120 tunnin käyttöajan, kun käytät 5 lumenin hidasta vilkkutoimintoa. Ajat siis joka päivä kaksi tuntia yhden kuukauden ajan ja tämä vain yhdellä latauksella! BC05R V2.0 latautuu nopeasti USB-latausliittimen avulla.

Lampun suurikokoisen kytkimen virtailmaisin kertoo käyttäjälle jäljellä olevan varaustilan selkeillä merkkivalolla. Akun varaustila ilmaistaan selkeästi väri- ja vilkkuvaloilla seuraavasti: vihreä valo (riittävä varaus 100-85%), vilkkuva vihreä (välttävä varaus 85-50%), punainen heikko varaus 50-25%) ja vilkkuva punainen (lataa akku 25-0%). Pakkauksen mukana toimitetaan solkikiinnityslenkki, jolla saat sen kiinnitetty kätevästi kaikenkokoisiin satulatolppiin. Lisäksi pakkauksessa toimitetaan klipsikiinnike, jolla laajennat valon käyttöä entisestään esimerkiksi rintavaloksi tai huomiovaloksi reppuun. BC05R V2.0 on erinomainen vaihtoehto niin työmatkapyöräilijöille, aktiivipyöräilijöille, juoksijoille ja ulkoilijoille, jotka haluavat ajaa ja ulkoilla turvallisesti kaikkina vuodenaikoina.

Pakkaus sisältää:

BC05R V2.0 pyörän takavalo x 1, USB C -kaapeli x1, satulatolpan kiinnike x 1, klipsikiinnike x 1 ja käyttöohjeet
Ominaisuudet:

Tyypin C latausliitin
400 mAh sisäänrakennettu LiPo akku
Tehokas jopa 200 metriin näkyvä valo
Monipuoliseen käyttöön
Alhaisen pariston jännitteen ilmaisin selkeällä merkkivalolla (vihreä, punainen)
Yksi helppokäyttöinen käyttökytkin
Aiempaa pidempi kiinnityslenkki sopii kaikkiin satulatolppiin 20 - 35 mm
Monipuoliset kiinnitysmahdollisuudet
Fenix-tuotemerkki takaa aina huippulaadun, BC05R V2.0 on IP66 pöly- ja roiskevesitiivis. Kaikki Fenix valaisimet on testattu omassa laboratoriossa amerikkalaisen ANSI/FL1 standardin mukaisesti. BC05R valaisimella on kahden (2) vuoden Fenix laatutakuu.

Lain mukaan polkupyörässä on käytettävä valoja hämärällä ja pimeässä. Myös järkisyyt puoltavat valojen käyttöä polkupyörässä, sillä autoilija havaitsee valollisen pyörän riittävän ajoissa. Hämärällä ja pimeällä tulee pyörässä lain mukaan olla eteenpäin valkoista tai vaaleankeltaista valoa näyttävä valaisin. 1.1.2015 alkaen pyörään kiinnitetyn kiinteän valaisimen sijasta voi käyttää myös ominaisuuksiltaan vastaavaa pyöräilijään kiinnitettyä valaisinta, kuten otsalamppua. 1.6.2020 alkaen hämärällä ja pimeässä ajettaessa tulee pyörässä olla myös punaista valoa näyttävä takavalaisin. Oranssit tai valkoiset pinnaheijastimet tai renkaan heijastinnauha lisäävät näkyvyyttä.
6942870308241EAN:
  • Tekniset tiedo
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Muut katsoivat myös